Algemene voorwaarden

 

Verzenden

1. Algemeen

1.1 Op alle bestellingen bij  Breihoek zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij Breihoek zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden

2. PRODUKTEN

2.1 De aangeboden artikelen worden door Breihoek zo waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld op de webshop. Getoonde producten kunnen als gevolg van technische omstandigheden(b.v.kleurinstelling van computerschermen) enigszins afwijken van de werkelijkheid. Breihoek aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

3. PRIJZEN

3.1 Alle prijzen vermeld op de webshop zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3.2 Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat ze op de webshop van Breihoek zijn gepubliceerd.

4. PROMOTIES EN AANBIEDINGEN

4.1 Alle promoties en aanbiedingen van Breihoek zijn vrijblijvend en Breihoek behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

5. BESTELLEN EN BETALEN

5.1 Iedere bestelling is pas geldig na acceptatie door Breihoek.

5.2 Breihoek behoudt zich het recht voor om een bestelling niet of pas later uit te voeren . In dat geval zal de Breihoek de klant via mail verwittigen

5.3 Een bestelling zal pas uitgeleverd worden door Breihoek na ontvangst van de betaling.

6. LEVERING

6.1 Breihoek streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden.

6.2 Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd ontvangt u hiervan schriftelijk (email) of telefonisch bericht.

6.3 Breihoek zorgt er voor dat de getoonde voorraad op de webshop correct is. Indien een bestelling of een gedeelte van de bestelling niet uitgeleverd kan worden om welke reden dan ook (bv bij wol onvoldoende voorraad van eenzelfde kleurbad), zal de klant via email of telefonisch verwittigd worden.  Op eenvoudig verzoek kan de bestelling geannuleerd worden. Breihoek zal de eventuele ontvangen betaling binnen de 10 werkdagen terugstorten.

 

7. VERZENDEN 

7.1 Alle leveringen gebeuren via Bpost, tenzij de klant aangeeft de bestelling te willen afhalen in onze winkel Groenstraat 40, 8940 Wervik, België.

7.2 Breihoek kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het zoekraken van een bestelling bij Bpost.

 

8. Terugsturen

8.1 De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen na onvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of terug te sturen.

8.2 Tijdens deze periode van 14 kalenderdagen dient de klant op een gepaste manier om te gaan met de ontvangen goederen en de verpakking zo veel mogelijk intakt houden. Wanneer beslist wordt om de levering volledig of gedeeltelijk terug te sturen, kan deze teruggestuurd worden naar Breihoek.

8.3 De kosten verbonden aan het retourneren van een bestelling zijn ten laste van de klant en kunnen op geen enkele manier, tenzij anders overeengekomen, in rekening gebracht worden van Breihoek.

8.4 Goederen die teruggestuurd worden moeten onbeschadigd te zijn en zich in de originele staat bevinden.

8.5 Breihoek behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen niet of slechts gedeeltelijk terug te betalen indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is.

8.6 Promoties worden nooit teruggenomen.

 

9. AANSPRAKELIJKHEID

9.1 Breihoek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Breihoek.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare